Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.01.2005, 21:24   #32
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kizio,
to jest twoj 3 post bodajze o skladaniu kompa. Rozumiem ze chcesz sobie zlozyc maszynke, podnieca cie to - jak kazdego kto by przesiadal sie z malucha na ferrari, ale spokojnie. Najpierw pytasz sie o SLI - ludzie tlumacza, potem tutaj wstawiasz "Co to SLI" - pytales sie o GF po czym wstawiasz X800 - smiech. Jak nimal napisal - zestaw na pokaz troche. Zdaj sobie sprawe do czego to ma byc. Chcesz grac to zloz sobie kompa do gier - uwierz mi - teraz bedziesz grał jak maniak jak dostaniesz nowego kompa - potem tobie sie to znudzi a komp bedize tracil na wartosci jak cholera.Chcesz ogladac filmy - zostaw ta maszyne co masz-wystarczy.
Nie jest to obrazanie czy zlosliwosc ale tekst ktory moze pomoze tobie w pewnych przemysleniach...
Wg mnie na SLI jeszcze za wczesnie...za drogi interes...zamiast X800 wzialbym 6600GT
Te ramy do takiego zestawu?
Obudowa i zasilacz sa idealne.

ps. z tego co widze nie jestem sam jezeli chodzi o tego typu komentarz...
podzielam zdanie nimala...
ps2. sam kupowalem kompa, wiem jak to jest...ja akurat musialem zbierac grosz do grosza bo rodzice powiedzieli ze moga mi rzucic tylko na podkladke pod mysz bo ten komputer ktory mialem wydawalo sie im ze jest ok (nie znaja sie przeciez az tak...a tata stwierdzil ze do gier mi to niepotrzebne - mial racje) teraz kompa uzywam tylko do grafiki,www,robienie www,czasami p2p, muzyka, komunikacja itp. Jak skladalem kompa to tez czytalem wszystko co popadnie...w ostatniej chwili doradzano mi - pozdrawiam sid i za niewielkie pieniadze zlozylem zestaw ktory wydaje mi sie dobry do dzisiaj - oprocz karty do pasjansa jak ktos powiedzial - gf4mx
Zastanow sie..
pozdrawiam