Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2005, 21:27   #2
gajdzik
Nowy na forum

Data rejestracji: 08.01.2005
gajdzik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wiem czy cie dobrze zrozumialem ale jesli najpierw zamontujesz obraz w wirtualu a potem go przeniesiesz (o ile to jest u ciebie mozliwe) to pewnie ze bedą sypac sie bledy odczytu ponieważ plik zostal przeniesiony. Jesli chcesz aby bylo wszystko Ok to najpierw odmontuj obraz potem go przenies a nastepnie ponownie zamontuj. tylko zamuntuj obraz wybierając recznie plik a nie przez wybranie go z listy ostatnio otwieranych obrazów. Nie rozumiem jednak jak po wypaleniu takiej plytki moga wystepowac bledy. Z tego co wiem to są już na rynku gry króre wykrywają stworzony dysk wirtualny i nie dają się zainstalować. Po drugie to niektóre gry mozna instalować tylko z tego samego Czytnika czyli jesli byl to początkowo dysk G: a potem zamontowales to w H: to taki bląd moze wystąpić. Jeśli wypaliłęś plytkę i wlożyłeś ją do CD lub DVD to litery dysku sie zmienią. Jednak są to tylko moje przypuszczenia. Byc moze ktos bardziej doswiadczony cos ci jeszcze poradzi. A tak w ogóle to jaki to jest foramt obrazu?
gajdzik jest offline