Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2005, 23:07   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rembrant
No i tutaj bym sie klocil Veyron the best, a oto jego serce , pokaz serce celiki
Wiesz - zdaję sobie sprawę, że tym, co teraz napiszę, mogę podpaść wielu osobom, ale dla mnie nie serce Celici jest ważne, ale jego otoczenie

Jak widzę, jak ten samochód prezentuje się stojąc, jak posuwa się po nawierzchni jadąc... Po prostu urzekł mnie od pierwszego wejrzenia i tak już pozostało

A co ma w środku? Powiem szczerze - nie wiem. No może przesadzam, bo swego czasu trochę o tym czytałem i generalnie muszę powiedzieć, że nie jest źle, a nawet jest całkiem nieźle. Ale czy to jest ważne? W pewien sposób na pewno, ale co tak naprawdę mi z tego, że będę miał przyspieszenie do setki 7 sekund i maksymalną prędkość 260. Gdzie ja to wykorzystam? W jakim sposób rzeczywiście się tym nacieszę? A mieć, żeby mieć? To nie dla mnie...

Ja teraz, jak jeżdzę maluchem, kiedy ruszam ze skrzyżowania, to zostawiam wszystkich daleko z tył. I to nie dlatego, że daję gaz do dechy i jeżdzę jak rajdowiec. Jeżdżę owszem dynamicznie, ale po prostu zwracam uwagę na to, co się wokół mnie dzieje i kiedy na przykład zapala się światło to ruszam, a nie zaczynam się zastanawiać, gdzie jest dźwignia zmiany biegów, jak wydaje się robić to większość kierowców... A do tego nie jest mi potrzebne monstrum pod maską. Wystarczy ładny wygląd tej maski, jak i jej otoczenia

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post