Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.01.2005, 12:36   #739
grzes07
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 21.10.2002
grzes07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Rada

Cytat:
Napisany przez Fan29
Pozwole sobie odświeżyć stary temat i sie zapytam czy przegrywał ktoś GTA: San Andreas?
Bo ja miałem taką "przyjemność", która zakończyła się niepowodzeniem ...
Zrobiłem obraz płyty w Alcoholu ale po włożeniu płyty do nagrywarki znikają profile i nie moge wybrać PS2 a po za tym nie moge zmnijszyć prędkości poniżej 4x ... a więc spróbowałem nagrać obraz zrobiony na Alco (MDF, MDS, MD0) programem DVDDecrypter, gdzie ustawiłem prędkość na 1x, ale podczas nagrywania prędkość zaczęła się zwiększać aż doszło do 4.1x ... wrzuciłem do playa i nic
... miałem płyte Philipsa DVD+R, ale żeby nie zepsuć płyty najpierw spróbowałem na Vakoss DVD-R i płyta nie działa na moim PS2 (przerobiona Mars2)

witam

Kopie gry PS2 - GTA San Andreas wykonasz w programie DVD Decrypter (b.d. program do robienia kopi gier na PS2 i nie tylko - sprawdzone!!!) a program jest bezplatny i jeszcze jedno wykonujac kopie gry na PS2 nie potrzebujesz zadnych "profilow" to niema zadnego znaczenia. Mozesz skorzystac rowniez z innych programow do wypalania jak Nero, RecordNow Max, GameBackup, PrimoDVD lub wspomniany wczesniej DVD Decrypter.
O wiele wazniejszym czynnikiem jest dobor nosnikow i predkosc nagrywania.
Laser w PS2 jest bardzo "kaprysny" dlatego musisz sobie przetestowac jakie plytki mu najlepiej "smakuja", ja korzystam w 99% z plyt firm Verbatim, TDK, Maxell a ostatnio rowniez Memorex (kilka gier nagralem na tanszych nosnikach i z biegiem czasu gry dostaja "zadyszek" dlatego teraz nagrywam tylko na markowych - ceny nie sa wysokie a pewnosc wieksza).
Chce nadmienic ze moja pierwsza gre na PS2 wykonalem w koncu 2001
ktora do dzis jest na chodzie (wypalarka Pioneer DVR AO3 a plytka Verbatim ceny byly "kosmiczne" porownujac do dzisiejszego stanu)

pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 23.01.2005 o godz. 13:02
grzes07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post