Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2005, 00:02   #4696
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Daniel290
Sam nie wierzyłem to sie pochwale.Swoją drogą to zawsze myślalem że pastele to jakieś gorsze verbatimy Wszystko na biosie vsoe z aplyy tylko.Troche pogrzebałem tylko przy strategii dla platyn ale nic nie daje to niestety.

no takiego wyniku to jeszcze nie widziałem w pastelach. a zła opinia pasteli to może się ciągnąć z cd-r sam kiedyś kupiłem takie i zostały po nich pudełka. do niedawna jak słyszałem słowa verbatim pastel to stawało mi przed oczami wywalwnie trzydziestu paru złotych za 10 w błoto. (cd-r dawno )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online