Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2005, 05:36   #13
slam
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.04.2003
slam w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Siemka. Dołacze sie do topica tak jak reszta zakupiłem Tego Liteona jak wiadomo tragedia...... pierwsza płyta zwalona błedy robi jak nic tak samo prędkości nagrywania wkładam płyte 4x a ten mi daje ze to 2x (DVD-R) tak samo DVD-RW po nagraniiu zaden naped razem z nim nieodczytuje tej CD heh. Krotko mowiac Liteon to złom i niech nikt mi niemowi ze uzywam tanich płyt bzdura , pierwszy mój liteonik to zwykle dvd fajny byl bo szybki na drugi dzien zaczal rysowac plyty poszedl do wymiany po odbiorze juz nierysowal ale po tygodniu zeby odczytac plyte to mozna bylo padaczki dostac dalej zaczal doslowie zucac plytami koncze o dvd bo mozna by wiele pisac dalej. CD-RW to dopiero naped praktycznie kazda plyta do wywalenia wymiany biosu nic niedaly muzyke zgrywa jak zołw krotko mowiac tragedia a teraz te DVD hehh dodam ze postadam naped CD-RW LG który ma jakies 4-5 lat i nagra kazda plyte bezbłednie nawet za 40gr plyty audio ripuje tesz w mig korekcja the-best. Niewiem co sie dzieje ale dzisiejsza technologia jest do du**** wszystko sie psuje niema to jak stare sprzety. pozdro