Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2005, 12:19   #8
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jerry from hell
aaaaaa dajcie spokuj z tem że "liteny nie lubią minusów" Do cholery jak płace wymagam no nie? Na pudełku pisze DVD+/- R/RW to ma nagrywac wszystko. I nagrywa. Tyle że jak do bolidu formuły 1 nalejesz benzynki uniwrsal 95 to raczej daleko nie zajedziesz. czyli z Hawk'ami daj se spokuj. Esperanza hmmm zależy z jakiego źródła. Jedne sie palą ładnie a drugie nie. Platinum spox. Kup werbatima i spróbuj. Jak dalej bedą blędy to poszukaj znajomka co ma kompa i weż palnik do niego i tam nagraj coś. Jak bedą dalej problemy to wal do sklepu, pier..... tym o lade i dadzą ci nową (tylko weż se te werbatimke zeby im pokazać ze jest do bani) Albo zainstaluj nowsze nero. U mnie ver. nero 6.3 powodowała poważne straty (kilkanaście płytek mi \padło) zmienilem na 6.6 i wszystko smiga.
Tyle że Esparanze czy Hawki to raczej benzyna 91 - u nas nie wyst ępuje, wiem że sprzedają w USA (stare samochody na nimch jeżdżą - no i jest tania (REGULAR 91 czy jakoś tak. )). A wracając do tematu - płytki mają wiele wspólnego, ale mi na BSOC juz nawet nagrywało dobrze minusy, co prawda TDK, Platinium i Verbatim, ale to szczegół. Nero 6.3 też nie było dobre - 6.6. jest o wiele lepiej dopracowane pod względem obsługi tego LItka. A do nagrywania ISO najlepszy jak dotąd okazał się (o dziwo ;P) Alkohol, błędów mam mniej niż w Decrypterze ?

P.S. Spaliłem do tej pory tylko 2 z 50 DVD, 1xBlupop +R 1x-4x i 1xLiteon DVD-R x4(o dziwo drugi wypalił się wyśmienicie )

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD
tengu jest offline