Stary, zauwazylem ze masz tendencje do nadinterpretacji. W PM napisales mi ze Berion poprosil Cie o Tutorial. Otoz NIE - koelga Berion poprosil Cie o napisanie paru slow o tych programach ktorych uzywasz - absolutnie nei znaczy to ze Twoj tutorial zastapi moj, co moze miales na mysli. Poza tym...
Cytat:
|
Napisany przez TH
2. 666 trochę po mnie pojechał ale już sobie wyjaśniliśmy sprawy. Wygląda na to, że używa ciągle tego samego softu, który otrzymał z konsolą w momencie kupna (czyli starego softu) i prosił mnie bym go oświecił odnośnie innych możliwości. Napiszę tutorial w wolnym czasie.
|
Absolutnie nie prosilem Cie o oswiecenie w tym temacie, tylko wyrazilem swoja opinie na temat Qwixa - nie musze nic wiedziec na jego temat, bo skoro wszystko jest dobrze (xISO 1.1.5) to nie zamirzam sie przesiadac i prawdopodobnie tego nie zrobie. Jedynej zmiany ktorej zaluje ze dokonalem tak pozno byla przesiadka DivX -> XviD. Uzywam wielu jak to okreslasz "przestarzalych" programow, ktore jednak doskonale spelniaja swoja funkcje. Ale to tak tylko celem wyjasnienia - nie zgodziles sie na udostepnienie tutoriali z Twojego forum na forum CDRinfo, wiec tutorial napsialem ja. I nagle sie na niego oburzasz i chcesz pisac wlasny, uaska jest zbyteczna... I czytaj uwaznie co psizemy, bo nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu!