Uuuu... widzę, że nieźle zamieszałem w garach :\ No więc tak:
Cytat:
|
Napisany przez TH
Mój ma zastąpić twój? Otóż nie , Berion jakieś pół roku temu prosił mnie o materiały na tutorial, który pisał, [...]
|
@TH
Dokładnie wysłałem Priva ~miesiąc/dwa temu z pytaniem czy mogę wykorzystać
jedynie linki. Być może źle się zrozumieliśmy... pytałem tylko o linki.
@M@X.666
Nawet mi do głowy nigdy nie przyszło, aby tutorial TH zastąpił twój [!]
Cytat:
|
Napisany przez TH
[...] potem długo, długo nic aż w końcu dostałem od niego ostatnio info, że jeden tutorial już jest i poprosił bym rzucił okiem na to co Ty napisałeś w celu naniesienia poprawek (ewentualnych + jakieś uwagi, sugestie - dop. Berion). I stąd moja wypowiedź w tym temacie. Stanowcza bo stanowcza [...]
|
Cytat:
|
Napisany przez TH
[...] teraz dowiaduję się nagle, że nie zgodziłem się na udostępnienie tutoriali z mojego forum, więc to Ty napisałeś tutorial. Świetnie. Tylko tylko, że to nie jest prawda. Nie zgodziłem się? [...]
|
@M@X.666
Musiałeś mnie źle zrozumieć...
Cytat:
|
Napisany przez Berion (GG)
Nie prosiłem nigdy Tomish'a onapisanie tut. tylko o linki dojeko forum (o to czymogę z nich zkorzystać. tylko linki)
|
Cytat:
|
Napisany przez Berion (GG)
Prosiłem jedynie (to co wysłałem dzisiaj) o przejrzenie tutoriala i ""zweryfikowanie"" (takiego dokładnie słowa użyłem, ale miałem na myśli ewentualne uwagi, sugestie + nowe propozycje). Nigdy nie prosiłem Tomish'a o opracowanie tutoriala. Chyba, że chodzi mu właśnie o to co by (ewentualnie) brakowało w twoim)). hmm... skoro się poczuł to nawet dobrze i tut napewno na tym skorzysta, ale NIGDY nie prosiłem go o napisanie tut.
|
Jak również o udostępnienie (czyt. opublikowanie materiałów zawartych na xboxscene. Nie prosiłem o to ponieważ
sądziłem, że się nie zgodzi, wiec nawet o tym
nie wspominałem. TYLKO linki... ...
Cytat:
|
Napisany przez TH
[...] Na razie nie ma wyczerpującego tutoriala odnośnie nagrywania płyt na Xboxa (powstaje, na razie nie mam na to czasu) [...]
Według mnie lepiej jest napisać całościowy, obszerny i wyczerpujący temat tutorial, opisujący kilka sposobów tworzenia płyt [...]
|
Przyznaję Ci w tym miejscu 100% racji. Dlatego pomyślałem, abyś wpadł i zobaczył, napisał czego może brakować itp. "Drugie oko często widzi to czego pierwsze jeszcze nie dostrzegło"... ...
Całkowicie zbędna i niepotrzebna kłótnia... ...