Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2005, 21:41   #782
bart_3d
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.09.2004
bart_3d zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wielkie dzięki za wykresy.
W moich wykresach najbardziej martwił mnie gwałtowny skok błędów PI przed granicą 3GB (Myślałem nawet, że mam uszkodzony napęd).
Teraz wiem, że wszystko jest OK (u ciebie jest taki sam skok w tym samym miejscu).

Co do przeróbki to nie miała ona na celu polepszenia napędu, co najwyżej podniesienia jego funkcjonalności. Teraz mogę sprawdzać błędy PIF w Nero CD-DVD Speed. Jeżeli chodzi o PIF to wyniki są super. na Verbach Azo 8x PIF nie przekracza 5 na 32 dopuszczalne (jakość płyty według Nero wacha się w granicach 95-98 na 100 możliwych punktów).
Jednak błędy PI są od 7 do 20 razy większe niż w DVDInfoPRO.

Dodatkowa kożyść z przeróbki na nagrywarkę Piodata DVR-108DX to zdjęcie blokady regionu, zdjęcie blokady ripowania płyt DVD-VIDEO i, co dla mnie najważniejsze, autobitsetting na nośnikach DVD+R (są one widoczne przez odtwarzacze DVD jako płyty DVD-ROM i w moim Pionierki 116 czytają się z prędkością 16x)

PS
ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO PUBLIKOWANIA WYKRESÓW UZYSKANYCH NA RÓŻNYCH PŁYTKACH. DZIĘKI TEMU PORÓWNAMY WYNIKI I WSPÓLNIE DOBIEŻEMY NAJLEPSZE PŁYTKI DO NASZYCH PALNIKÓW. JEDNOCZEŚNIE KOŻYSTAJĄC Z RAD INNYCH UNIKNIEMY KUPOWANIA KIEPSKICH NOŚNIKÓW.
bart_3d jest offline   Odpowiedz cytując ten post