Thx memorando.Ps tu nie chodziło o lizaka,chciłem tylko poznać opinie innych,w gruncie rzeczy mam tak owe pojęcie o tym co kupuje i dysponuje określoną kwotą,więc nie na wszystko mogę sobie pozwolić,pomimo,że bym chciał np.Athlona 3.2 wezmę tylko Semprona .Zestaw jest dobry,tylko,że troszkę dziwne ceny ale nieważne,może z innego sklepu miałeś cennik.Jak już mówiłem na wstępie mogę wziąść tylko semprona,bo nie ma już athlonów

.
Mój zestaw wygląda tak:
procesor:Sempron 2400 Box
drukarka wielofunkcyjna:Lexmark x5250
dysk:Caviar 160 gb 8 mb Cache WD1600JB za 330zł

głośniki 2+1:Creative p380
Karta graficzna:Radeon Saphire 9550 128MB DDR 128bit za 265zł
klawiatura:Logitech black oem DeLuxe Keyboard(kolor czarny)
Monitor:Helo 775D za 499 zł
Mysz: Logitech Navigator Opto Ecco 620
Nagrywarka cd-rw:Lg GCE 8526B za 107 zł(nie chcę dvd bo i tak niezbyt będe z niego korzystał)
DDR:Kingston 2*256 za 310 zł
Płyta główna:Abit NF7 v 2.0 za 260 zł(wg.mnie ma dość duże możliwośći i jest bdb,jak za tą cenę)
Obudowa:Tracer TRO-838 Caprun 350W ATX 12V za 130 zł
Mi taki pasuje i uważam,że za te pieniądze trudno złożyć coś lepszego,no można by zrezygnować z lexmarka ,ale jak ktoś chce mieć skaner i drukarkę,to nie dostanie nic tańszego.Cena zestawu wyniesie ok.2700 zł.
Pozdro.
Poza tym off topic,dla niektórych jest inaczej rozumiany,ale to już kwestia admina.Zresztą nieważne,dobrze,że mam troszkę pojęcie o tym co chce kupić bo tak miałbym niezły mętlik w głowie