Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2005, 16:02   #5
MALIK27
Gibon :)

Data rejestracji: 20.12.2004
MALIK27 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Bemekk
MAm taki problem, a mianowicie ostatnio mam problem z nagraniem plyt DVD i to nie jakis chłam za 2 zł tylko TDK-i i Verbatimy. Juz 3 plyty mi sie z rzedu "popsuły", a wczesniej nie mialem zadnego problemu. Zwykle CD nagrywa bez problemu. Używan najnowszego nero 6.6.0.6, a bios nagrywarki jest taki jaki byl od poczatku, czyli nic nie grzebalem, a nagle cos sie stalo. System to WinXP z SP2. Bledy w Kprobe troche za duże, nie czyta wogole na lepszym DVD(Denon), a na gorszych bez problemu smiga(w tym na nagrywarce). Na pewno nie jest to wininien sprzetu(Denon) bo kazda inna płyta dawniej nagrywana chodza bez problemu.

Nie wiem w czym problem, czy z laserem cos sie stalo, czy to moze wina windowsa. Pomozcie.

A i jeszcze jedno Kprobe ma taki maly problem ze zawsze w tym samym miejsu wywala bład C2 na poziomie okolo 100. Gdzies tak zawsze na polowie, ale to juz mniejszy klopot bo sie mozna przyzywczaic do nie patrzenia na ten bład.
Zmien bios z 451S na 832S Wersja Firmware VSOB
POZDROWIENIA
Atlon 3000 1024DDR FX5200 Ultimate HD 120GB LITE-ON DVDRW 832S TEAC CD-W552E TEAC DV-516E HITACHI DVD 8x24x TV PIXEL VIEW "PLAY TV PRO" SB 1024 KAMERKA CREATIVE CONVERTX PX-M402U Moja Strona http://www.freewebs.com/przerobkadvd/
MALIK27 jest offline