26.01.2005, 16:02
|
|
Gibon :)
Data rejestracji: 20.12.2004
|
Cytat:
Napisany przez Bemekk
MAm taki problem, a mianowicie ostatnio mam problem z nagraniem plyt DVD i to nie jakis chłam za 2 zł tylko TDK-i i Verbatimy. Juz 3 plyty mi sie z rzedu "popsuły", a wczesniej nie mialem zadnego problemu. Zwykle CD nagrywa bez problemu. Używan najnowszego nero 6.6.0.6, a bios nagrywarki jest taki jaki byl od poczatku, czyli nic nie grzebalem, a nagle cos sie stalo. System to WinXP z SP2. Bledy w Kprobe troche za duże, nie czyta wogole na lepszym DVD(Denon), a na gorszych bez problemu smiga(w tym na nagrywarce). Na pewno nie jest to wininien sprzetu(Denon) bo kazda inna płyta dawniej nagrywana chodza bez problemu.
Nie wiem w czym problem, czy z laserem cos sie stalo, czy to moze wina windowsa. Pomozcie.
A i jeszcze jedno Kprobe ma taki maly problem ze zawsze w tym samym miejsu wywala bład C2 na poziomie okolo 100. Gdzies tak zawsze na polowie, ale to juz mniejszy klopot bo sie mozna przyzywczaic do nie patrzenia na ten bład.
|
Zmien bios z 451S na 832S Wersja Firmware VSOB 
POZDROWIENIA
Atlon 3000 1024DDR FX5200 Ultimate HD 120GB LITE-ON DVDRW 832S TEAC CD-W552E TEAC DV-516E HITACHI DVD 8x24x TV PIXEL VIEW "PLAY TV PRO" SB 1024 KAMERKA CREATIVE CONVERTX PX-M402U  Moja Strona http://www.freewebs.com/przerobkadvd/
|
|
|