Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.01.2005, 20:03   #55
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
A po co patrzeć na klawiaturę? Centralnie, to patrzysz na monitor. Ja na klawiaturę patrzę od święta.
A co do klawiatury - niedawno spobie sprawiłem Logitecha UltraX Flat (nie widziałem, nie słyszałem, ani nie dotykałem lepszej).
Co do myszy - IE3 albo 4 - zależy jeszcze co komu lepiej leży w łapce.
Ja też nie patrzę na klawiaturę wcale (może i dobrze, bo jest już taka brudna, że należałoby ją wyczyścić ), ale jednak w polu widzenia cały czas się znajduje. Przynajmniej u mnie, bo leży na biurku przed monitorem. Gdybym miał szufladę, to wyglądałoby to trochę inaczej.

A o tym Logitechu od pewnego czasu cicho marzę. I pewnie któregoś dnia go sobie sprawię, chociaż trochę szkoda mi mojego Microsoft Internet Keyboard Gdyby się chociaż zepsuł

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post