NAWET TAM MALYSZA WSADZILI!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------
jeden zolnierz mowi do 2giego
- e, porobimy sobie jaja z dowodcy
- poje**lo cie! juz sobie jaja porobilismy z dziekana
-------------------------------------------------------------------------------
Tak się nieszczęśliwie stało, że Michnik umarł i poszedł do nieba. Św. Piotr
wita go u bram i zaprasza do środka. Idą korytarzem pełnym zegarów. Św.
Piotr
tłumaczy:
- Każdy kto się urodzi dostaje zegar nastawiony na 12:00 i kiedy skłamie to
zegar przesuwa się o jedną minutę do przodu.
Podchodzą do pięknego zegara i Św. Piotr kontynuuje:
- To jest zegar Matki Teresy i jest na nim 12:00, to znaczy, ze w życiu nie
skłamała.
A Michnik na to:
- A gdzie są zegary Kwiatkowskiego, Rywina, Jakubowskiej?
Św. Piotr się zastanowił:
- A, tych to jako wentylatorów używamy w świetlicy.
----------------------------------------------------------------------------------
Kobiety robią sobie wszędze piercingi, tatuaże na brzuchu, tatuaże na
plecach, operacje plastyczne twarzy, wysysają tłuszcz z brzucha,
chirurgiczne liposomie,wsadzają silikon w piersi podciągają zmarszczki,
liftingi a potem mówią że w pupę nie bo to boli ! ...e tam.
----------------------------------------------------------------------------------
A) Marketing kobiecy
1. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku". To jest marketing bezpośredni.
2. Jesteś na imprezie z przyjaciółmi, widzisz atrakcyjnego faceta, jeden z twoich znajomych podchodzi i mówi: "Tamta laska jest świetna w łóżku". To jest reklama.
3. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, prosisz go o numer telefonu, następnego dnia dzwonisz i mówisz "Jestem dobra w łóżku". To z kolei jest telemarketing.
4. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, rozpoznajesz go, odświeżasz mu w pamięci znajomość i pytasz "pamiętasz jak dobra jestem w łóżku?" to się nazywa Customer Relationship Management.
5. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, wstajesz, poprawiasz ubranie i fryzurę, podchodzisz, stawiasz mu drinka. Mówisz mu jak ładnie pachnie oraz zachwycasz się jego garniturem. Napomykasz jak dobra jesteś w łóżku. To się nazywa Public Relations.
6. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, podchodzisz i mówisz: "Jestem dobra w łóżku", następnie pokazujesz mu jeden sutek, lub cala pierś. To jest Merchendising.
7. Jesteś na imprezie i widzisz atrakcyjnego faceta, on podchodzi i mówi: "Słyszałem, ze jesteś świetna w łóżku" ***8211; To jest uznana marka - branding.
B) Marketing męski
Podchodzisz do laski na imprezie i mówisz: "Jestem fenomenalny w łóżku, potrafię spędzić całą noc kochając się bez przerwy." To nazywa się Nieuczciwa Reklama i jest karane w większości krajów UE.