Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2005, 02:58   #31
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
nie wiem naprawde czy tu sie podniecac ...

mac'intosh umarl ... teraz juz nawet nie nadaje sie do desktop'u
btw ... spytajcie sie operatora dtp jak czesto przeinstalowywuje swoj system ...

konsola xbox ze swoia z CRACKowana linux'owa wersja przewyzsza MacOS'X'a >panther'a< w stabilnosci ...
systemowy babol na babolu ... nie oficjalne poprawiki rozchodzace sie po serwisach ...
i chcecie to za 500$ kupic - odradzam - nie warto ... do czego?
grania? serfowania? ogladania filmow? ... chyba ze dla snobizmu i prestizu bo tak do tej pory
zdobywalo sie kientow dtp ... >nie jest spoko, oni maja maki ... wyapsona fima<
a nikt sie nie pyta ile razy zawalili termin albo przeinstalowali system ... jesli to potrafili

jestem na nie ... nie ma to dla mnie sensu
pierwsze byly szkoly i przedszkola amerykanskie - raczej ich rodzice - juz dawno powiedzialy nie ...
"... nie chcemy zeby nasze dzieci uczyly sie obslugi komputerow na ktorych nie beda pozniej pracowaly ..." finito

jak kogos nie stac na komputer do grania niech bierze z CRACKowanego XboX'a z dyskiem ... latwy, ladny, mily, szybki i z linux'em ... lecz jesli wymaga ladnego nie >grajaceg< w glupie gry mutimedialnego badziewia ...
niech wezmie jakie kolwiek barebone klasy PC ...

... maki kurczowo trzymaja sie juz tylko teraz poligrafii i kuchni pani zosi ... rynek 3D juz dawno oddaly z honorami szybszym/lepszym/uzyteczniejszym platformom 8 )

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online