Cytat:
|
Napisany przez nec0
To dlaczego kupiles vacosy i titanium? bo są droższe? A czemu nie jakieś verbatimy ? Nie nadążam za Twim tokiem myślenia...
Nie namawiam Cie do kupna tych płytek, tylko wieszasz psy na nich tylko dlatego że są tanie... To tak jakbyś nie próbując jakiegoś np. pączka powiedział, że jest gorszy od drugiego bo jest tańszy.
A gdyby te płytki kosztowały nie 6,99 a 9,99 to kupiłbyś je, czy też nie bo były by za drogie?
|
Kupiłem Vakossy bo sam je testowałem, wypalali na nich moi znajomi, mam hurtownie gdzie moge je kupic za 55 groszy za sztukę (luzem). Nie mam ochoty sie kłócić, nie twierdzę, że jakies plytki są lepsze bo są droższe. Tylko, że jeżeli te płytki są robione na zlecenie esperanzy, która plytki pod swoją marką sprzedaje tanio (jakość dosyc dobra), to na 90 procent okażą się słabe. Jest teraz tak duży wybór tanich sprawdzonych płytek, że moze szkoda tych pieniędzy wydanych na te plyty żeby je sprawdzić. Ale ja też do niczego nie namawiam, mnie sie nie chce bawić testowanie, ale nie zniechęcam. Może płytki okażą się dobre. Jest tylko jeden mankament, nawet jak sie swietnie nagrają to za 2 miesiące mogą zżółknąć czy też spleśnieć, ale nie muszą.