|
Od 3 dni jestem szczesliwym lub nie .. posiadaczem SOHW 1653 .., LITE ON'a of course, jako ze jestem maniakiem jakosci, wkurzala mnie nie moznosc nagrywania plytek z predkoscia mniejsza niz x4 wiec wzialem sie za to osobiscie. Kilka telefonow, troche męki i zrobilem wlasny bios, jako ze narazie nie testowalem innych plytek niz tdk i dysan, ale mysle ze to starczy. Jesli ktos chce moge przeslac ten bios , zapewniam ze u mnie dziala, jest to wersja biosu CS09 czyli najnowszy z tym ze zaznaczylem we wszystkich "plytkach" jakie sa w tym biosie, wszystkie nizsze wartosci niz zadane ... czyli jesli bylo x2, zaznaczylem x1, jesli bylo x4 zaznaczylem x2 i x1, nigdy wyzej wiec mysle ze bios jest bezpieczny. Nie dotyczy to "plytek" DL (9) double layer dla nie kumatych.
Efekt taki ze moja plyta TDK 1x-8x R- ktora widzial nero decrypter itd jako x4 x6 x8 , widzi juz jako x1 x2 x4 i oczywiscie 6 i 8 tez.
To tyle, gdyby ktos chcial ten bios kontakt ze mna : wpisz moj "login" w pseudo w najbardziej popularny komunikator to otrzymasz moj numer "gg"
|