Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2005, 21:24   #56
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@dar3cz3k
''Kilka telefonow, troche męki i zrobilem wlasny bios ? , jako ze narazie nie testowalem innych plytek niz tdk i dysan, ale mysle ze to starczy. Jesli ktos chce moge przeslac ten bios , zapewniam ze u mnie dziala, jest to wersja biosu CS09 czyli najnowszy z tym ze zaznaczylem we wszystkich "plytkach" jakie sa w tym biosie, wszystkie nizsze wartosci niz zadane ... czyli jesli bylo x2, zaznaczylem x1, jesli bylo x4 zaznaczylem x2 i x1, nigdy wyzej wiec mysle ze bios jest bezpieczny. Nie dotyczy to "plytek" DL (9) double layer dla nie kumatych. ''

Nie zrobiłem tylko zmodyfikowałem CS09.

Ostatnio zmieniany przez adax : 27.01.2005 o godz. 21:28
adax jest offline