Dyskusja: znikneły pliki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2005, 11:13   #2
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bombadier
witam wszystkich
mam taki problem, ostatnio znikneły mi wszystkie pliki z dysku zostały tylko foldery i pare zdjec ktore mialem ukryte , wczoraj zrobilem format i zainstalowalem ponownie windowsa i sterowniki jaki mi sa potrzebne, nie instalowalem zadnego innego programu, poprostu goly win ze sterami a wieczorem znowu w pewnym momencie pokazal jakis komunikat i znowu wszystkie pliki poznikaly, dostępu do neta nie mam a pozatym mialem program antywirusowy z aktualna bazą wirusow tak ze dzialanie wira wykluczam , wiem ze moze troche namieszalem ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ,bardzo prosze o pomoc
Jak nie masz neta nie znaczy że nie możesz mieć wirusów, przynosisz pewnie plytki od kumpli, w tych z gazet czasem tez coś się potrafi zaszyć. Może to byc równiez objaw padania dysku. Nie podkrecałeś czasem czegos w kompie (proc, grafika)? Jaki to dysk? Najlepiej jakims programem diagnostycznym go przelecieć. Jakie pliki Ci znikneły ? Jak to zostały foldery ? A pliki w tych folderach? Też znikneły? Ale Windows wstaje po tym znikaniu?

imola@interia.pl
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post