Dyskusja: Dwa filmy na 1 DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.01.2005, 21:49   #21
medyk72
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.09.2004
medyk72 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Może troche nie z tej bajki moja wypowiedź , ale pinnacle studio pozwala na wrzucenie dwóch lub więcej filmów do projektu płyty DVD, do zrobienia do tego menu i jak sie nie myle to nawet do każdego pliku można zrobić "podmenu" , które umożliwi wybór scen z danego filmu, ale jeszcze tego nie przerabiałem - na razie poczytałem o tym.Ja próbuje to wymodzić przez Vinavi video conwerter. Przy średnich ustawieniach z DivX a zrobił mi w 40 minut filmik DVD o wielkości 1,3 Giga, więc na płytce DVD spokojnie zmęcze 3 filmy i menu. Chce to polepić w Nero Vision Ekspress, ale póki co nie wiem co i jak z dźwiękiem - Nero coś ryczy że nie ma dekodera i żebym sobie kupił... i wychodzą mi na razie filmy nieme... Poszukam mądrzejszej wersji i zobacze co wtedy. Na razie mam menu i 3 filmy - chodzi to na domowym odtwarzaczu o jakości nie będe się wypowiadał - bo mam jedynie 14 calowy telewizor, ale mam wrażenie że i tak jest lepiej niż kopia z magnetowidu... i tylko głosu nie ma... hehe, ale pracuje nad tym.Pozdr.

Ostatnio zmieniany przez medyk72 : 30.01.2005 o godz. 19:23
medyk72 jest offline   Odpowiedz cytując ten post