Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.01.2005, 14:52   #11
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Własnie mam problem z amule . Podałem scieżki dostępu do sterego eMule i pliki .part mu chyba na pasują gdy chce coś zrobić to on pokazuje, że sciezki są błędne ale nie moge ich zmienić bo eMule się wyłancza.

Proszę o rade.

Co do komunikatora GG zainstalowałem Kadu, ale on nie potrafi dobrze uaktualnić listy kontaktów :/. Zamiast numerów w grupie wszyscy daje wszystkie nazwy i każda następna grupa jest numerem GG i w numerzez GG np. 3799479 jest jeden kontakt JA.

Dodatkowo jak coś polecacie to prosze od razu linka i te bibliotego które mnie już dobijają. Chce coś zainsralować i jakiś bibliotek nie ma. LUDZIE ILE MOZNA COŚ ŚCIĄGAĆ!

Aha mam dysktrubucje Mandrake 10.0. Te programy do różnych dystrybucji też dobijają nie mogą zrobić jednego formatu ****y jedne
Do GG do najlepiej najnowsze kadu-4.0-cvs zapodać...

Co do bibliotek - taki jest linux W Windowsie są DLL'e,a w linuxie *.so* I trudno - jak sie cos instaluje trzeba za to odpowiednia cene zaplacic Ale nie wiedze problemu skoro Ty instalujesz nawet liby z paczek - rpm i tyle A wyobraź sobie kompilować liby Sam X.Org z potrzebnymi libami sie chyba 6 godzin robił na gentoo