Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2005, 12:29   #13
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Smartek : Wladca pierscieni, to co innego... Tam byl swiat czysto fikcyjny... Tutaj mamy swiat niemalze rzeczywisty, i uwaga natury medycznej jest jak najbardziej na miejscu (a o grze aktorskiej nie przypominam...). A co do tematu rozerwania sie... Otoz nie - ja jak mam ochote sie rozerwac to wlaczam konsole... Film jest dla mnie glebszym doswiadczeniem wiec musi to byc film wysublimowany i gleboki... Repertuar dobieram sobie sam i Bogu dzieki wrocilem do kina (dobrych produkcji na DivX'ach sie nie wydaje :-(), czego i Wam zycze. Przyklad? "Zycie jest cudem" Emira Kusturicy - tam nie ma sie czego czepiac, bo wszystko jest w zyciowej milosno-wojennej konwencji pokazanej z duza dawka realizmu. I to, ze lozko z bohaterem czasem lata po niebie jest jak najbardizej na miejscu, jako ze chwile gdy to sie dzieje sa na swoj sposob magiczne, moze nawet oniryczne, ot co!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post