Ok sory, ze na ciebie wyskoczylem, ale zle mnie oceniles, nie napisalem na forum o problemie ktorego rozwiazanie widzialbym w ustawieniach i zanim to zrobilem to sprawdzilem wszystkie opcje programu, a dopiero na koniec zdecydowalem sie napisac. Niestety to nie jest working folder, bo jak chce załadować film to ciągle mi ładuje pliki do Moje Dokumenty\Ulead DVD MovieFactory\2.0\ a kiedy chce załadować film to wyskakuje komunikat "insufficient disk space", przypuszczam ze to wina wlasnie braku miejsca na dysku, nie mogę jednak tego sprawdzic, bo mam partcję systemową 6 Gb, i nie jestem w stanie zwolnić 5GB na film, ale przypuszczam że to właśnie o to chodzi, bo dlaczego film mający 1h35min ma się nie załadować ? Film jest z płytki DVD-R 4,7GB i się spokojnie na nej mieści. A i czy możesz mi polecić jakiś dobry i łatwy w obsłudze program do robienia menu do filmu na dvd ? I najlepiej link do strony z poradnikiem ;D