Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2005, 21:21   #8
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
R Point - klimat nie z tej ziemi!!!

A czysto subiektywnie - tkaiego gniota jak "Piła" dawno nie widzialem... Zeby nie bylo nieporozumien powiem tylk oze zgadzam sie z opinia z najnowszego numeru "Filmu", i tu cytat:
Heeh... sorki ze sie wtracam - tez chyba moge wyrazic opinie na temat tego filmu. Otoz uwazam ze jest to niezly horror i tak powazniej rzecz ujmujac to cytat ktory przytoczyles wg mnie jest malo wart (IMHO) Ja osobiscie wierze liczbom, a tutaj mozna zobaczyc jak ludzie na ten film glosowali. Jakby nie patrzec to malo jest filmow ktore przekraczaja 8,5 punktow a juz tym mniej takich ktore wybijaja sie powyzej 9 Gra aktorow... no coz... znawca nie jestem i sie nie wypowiem ale liczby mowia ze wiekszosci osob ktore film ogladaly naprawde sie podobal (zakladam ze z internetu umieja korzystac nie tylko dzieciaki ) Przytoczone w cytacie slowa odnosnie tego iz lekarz powinien wiedziec ze odciecie konczyny konczy sie omdleniem jest bynajmniej nie na miejscu. Kazdy wie ze SZOK moze doprowadzic do roznych zachowan i odciecie konczyny to jeszcze nie jest najgorsze co czlowiek potrafi zrobic w pewnych momentach. Dlatego powiedzialem tam wyzej ze opis jest malo wart. Mysle ze ta recenzje ukladal ktos kto... hmmm... chyba mial zly dzien

No ale jak to sie mawia - sa gusta i gusciki i to jest piekne! Swiat bylby nudny gdyby nie te roznice miedzy nami Dlatego nie bierz tego do siebie M@X.666

Z mojej strony dodam ze film trzyma mocno w napieciu i jest naprawde godny uwagi. Polecam!

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post