Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.01.2005, 21:43   #46
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Ofkoz ze nei biore i bardzo mnie cieszy ze moege zapoznac sie z opinia Twoja i innych ludzi, bo takie wlasnie konstruktywne dyskusje mnie interesuja... Jak widze np. na stopklatce w komentarzach np. przy Harry Potter 3 "ZA***ISTY FILMIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" czy przy Old Boyu "Strasznie glupi, myslalem ze on za***ie tego goscia na koncu a on se jezyk ucial kretyn jeden" to mnie trafia. Wracajac jescze do przytoczonych przez Ciebie liczb - zakladam ze z Internetu korzystaja ocyzwiscie nie tylko dzieciaki ale i dorosli. Pytanie tylko co wybierze taki "dorosly" gdy polozycz mu przed nosem z jednej strony DOBRY FILM a z drugiej FILM AMERYKANSKI ktory ma niesamowicie droga reklame i jest niezwykle prosty w odbiorze? Podejrzewam ze wybeirzeten drugi, bo kino ambitne przecietny widz okresla jako "nudne" "glupie" "do bani" lub "*****we" (przykladowe sformulowania z forum stopklatka.pl). Ja sam lubie ogladac dobre filmy... Ogladam duzo i naprawde malo jest dobrych filmow amerykanskich, duzo ostatnio ogladam kina orientalnego. Z innej beczki wezmy Balkanskiego Kusturice czy cala game filmow z Bollywood. To sa filmy do ktorych trzeba przekonac ludzi, zeby nie zglupieli do reszty przez kult frytek i kanapki z miesem!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online