Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2005, 01:56   #13
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam ponownie !
Postanowiłem zamieścić krótką informację, bowiem chyba znalazłem przyczynę jednego z moich problemów. Otóż, najprawdopodobniej źródłem tego, że po instalacji InCD, wieszał mi się system i miałem wywołanie z pliku voltrack.vxd, był najprawdopodobniej zainstalowany program do odczytu właśnie płyt zapisanych pakietowo, a mianowicie Roxio UDF Reader. Jak go usunąłem, to InCD zainstalował się bez problemu.
Ale niestety, jak to zazwyczaj u mnie bywa, to nie koniec problemu, bowiem jest tak, że o ile płytę zapisaną pakietowo czyta mi bez problemu z nagrywarki, to jak ją włożę do CD-ROM***8217;u, to albo wiesza mi się system (WIN 98 SE) ***8211; raz tak mi się zdarzyło, albo zawartość płyty otwiera mi się bardzo długo.
I jeszcze jedna uwaga ***8211; w kwestii pokazywanego obciążenia systemu, nic się nie zmieniło ***8211; nadal, gdy jest zainstalowany InCD, jest pokazywane 100 % ( w rzeczywistości chyba nie jest
).
I to tyle, co się zmieniło, o czym postanowiłem donieść wieczorową porą !!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
ro29 jest offline