Rwanie filmów podczas odtwarzania po nagraniu.
Witam wszystkich.
Mam problem, mianowicie, posiadam nagrywarke Lite-on'a od wrzesnia. DVD kopiuje za pomoca DVD Shrinka i ewentualnie DVD Fab Lite'a (gdy zalezy mi na jakosci - rozbijam film na dwie plyty). Problem jest nastepujacy - po nagraniu filmu, podczas odtwarzania bywaja momenty, gdy film sie rwie, na moment wskakuje stop klatka. Czy ktos ma pojecie od czego to moze byc? Przypuszczam, ze moze to byc wina plyt (Vakkos (!), GigaMaster), musze tu jednak zaznaczyc, ze takie rzeczy zdazaly sie juz takze na Platinumach, choc w tym przypadku zdarzalo sie to niezwykle rzadko. Co do wymienionych plyt - qmpel badal je i stwierdzil, ze sa one tylko nieco gorsze jakosciowo od Platiniumow, dlatego postanowilem ich uzywac. Gdy wypalam plyty dla PS2 - jest ok, ale z filmami jest problem. Wlasnie - do odtwarzania DVD uzywam Playstation 2, jednak nie sadze, aby tu lezal problem, poniewaz zarowno oryginalne DVD jak i gry w formacie DVD chodza doskonale. Z gory dzieki za odpowiedz, pozdro for all.
PS: Jesli temat ow byl juz poruszany - sorki, ale mam malo czasu, a zalezy mi na jak najszybszym rozwiazaniu problemu.
|