Cytat:
Napisany przez mallow
To forum jest najpowaniejszym serwisem i tutal nagrywarek LG sie raczej nie chwali
|
Miałem na myśli cdrinfo.com i cdfreaks.com
Cytat:
Napisany przez mallow
co masz na mysli mowiac oryginalny... heh, chyba chodzi bardziej o wgrany w fabryce... tak czy siak siadajac na neca bedziesz musial sie zdecydowac na nowe firmawry bo nie zostalo wydobtyw wszystko z tego nowego chipa... ktory mu twam wsadzili... no ale niech bedzie. A jak cos Ci sie stanie z nagrywara to zawsze mozna powrocic do pierworodnego biosu 
|
Oczywiście miałem na myśli "fabryczny". Samej operacji flashowania się nie boję, bo i tak jakbym wziął LG czy Neca to nowszy, oficjalny firmware już jest dostępny. Chodzi mi o wgranie nieoficjalnego. Czy gdybym tak zrobił i nagrywara by nie chciała działać to po przywróceniu pierwotnego firmware'u wszystko by było ok i nie było by różnicy dla serwisu?

I czy będzie możliwość ew. wgrania biosu od 3530?
Cytat:
Napisany przez mallow
ta nagrywarka barziej Ci ma sluzyc do CD czy DVD... jak masz zamiar takie cos kopiowac to chyba lepiej zainwestuj w jakiegos litka albo lg ale CD-RW 
|
Nigdy nie wiadomo, co się trafi i dlatego chcę mieć jak najbardziej uniwersalną nagrywarkę.
Poza tym czytałem opinię, że LG bardzo dobrze nagrywa wszelkie płyty DVD, bo obsługuje format DVD-RAM, który jest bardziej wymagający od nagrywarki.