Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2005, 17:43   #148
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dziwne z ta pustą płytą. U mnie też było to samo. Najpierw na DVD+RW Esperanzy nagranej przez szwagra na NEC 3500,. Jak wrzuciłem płytę do nagrwarki to wszystko było oki. Po restracie już nie widziała zawartości płyty. Pomimo kilkukrotnych restarów nic nie pomogło.
Mam też problem z DVD+RW Verbatima x 4. Mogę ją nagrać, ale nie skasować. Problem dotyczy Alcohola 120 % i Nero. Wywala błąd. Pomaga dopiero GameJack w wersji 4 i pełne kasowanie. Mogę wtedy nagrac płytę w Nero.
Toshiba SD-R5372B nie potrafi zrobić działającej kopii płyty zab. SD 3.20.024 (na DVD gra "MOHPA" PL) i SD 3.20.022 (na CD gra "Far Cry" PL). Nie pomógł najnowszy Alcohol, Clone CD, BWS czy GameJack. Dotyczy to zarówno biosu TU 31 i TU 53 (odważyłem się zrobić update i poszło ok, ale nie można mieć nic innego na taśmie). A na stronie Clony XXL ma 4 owieczki
Dzisiaj sprawdzę jeszcze możliwość zrobienia kopii bezp. gry z SD 3.10.015 (gra "Call of Duty" PL) i dam znać, jak poszło.
Pozdr.
P.S.
System mam przechodzony i te problemy z pustą płytą na mój gust to chyba stąd.
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post