01.02.2005, 17:19
|
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
|
Cytat:
Napisany przez Yetixxl
poczytać o nieudanym wgraniu biosu i nie zawsz się da radę wrucić do pierwotnego biosu
|
ale kolega pisal ze co bedzie jezeli stanie mu sie cos po pol roku... a naggrywarki nie padaja ze wzgledu biosu... najwyzej tak jak napisales, jezeli bios sie zle wgra... ale jezeli wszystko bedzie sie robilo w stanie najwyzszej ostroznosci to raczej nie ma obaw...
Cytat:
Napisany przez Krosan
Czy gdybym tak zrobił i nagrywara by nie chciała działać to po przywróceniu pierwotnego firmware'u wszystko by było ok i nie było by różnicy dla serwisu?
|
Jezeli panowie w serwisie beda na tyle inteligentni zeby sprawdzic firmware to nawet wtedy nie powinno byc problemow... bo przeciez data wgrania biosu sie nie zapisuje 
Cytat:
Napisany przez Krosan
I czy będzie możliwość ew. wgrania biosu od 3530?
|
wszystko czas pokaze... miejmy nadzieje ze ejzeli '30 sie okaze lepszy to tak 
Cytat:
Napisany przez VANTWG
Nie będę się więcej wymondrzał
|
masz racje, nie wymondrzaj sie ale wymądrzac sie mozna 
Cytat:
Napisany przez VANTWG
powiem tylko że ja wybrałem LG 4163.......
|
a pisalem ze kazdy bedzie chwalil co swoje
@VANTWG nie wiem czy uwaznie przeczytales moja wypowiedz. Z niej nie wynika ze LG jest do d**y tylko ze nikt nie chwali tutaj tych nagrywarek bo niewiele ludzi je ma... i niewiele sie o nich pisze... wiec wczesniej przemysl dokladnie czyjes wypowiedzi i pozniej sie wypowaiadaj.... Wybrales LG no i jak Ci sie sprawuje? Moze opowiedz nam o niej wiecej co bysmy trochu o niej wiedzieli?
To tyle z mojej strony 
pozdro 
PS a konfrontacja neca 3520 i benq 1620 jest chyba najaktualniejszym zestwieniem i dosc trudnym... ja jednak wierze w mozliwosci nowego chipa w necu ktore mam nadzieje nadejda jak najszybciej z jak najwieksza moca 
|
|
|