Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.04.2002, 15:02   #7
dragal
Forumator

Data rejestracji: 28.02.2002
dragal niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
info dla:
Koolo:
nie zachowuj sie jak *****, nie obrazaj mnie i mojego sprzetu
testy czytalem,czytam i bede czytal ( to czesc mojej pracy) nie musisz dawac mi takich rad. A co do tego ze kazdy chwali co sam ma to jest wlasnie najwazniejsze. Nie zawsze ( a patrzac na dane producenta zazwyczaj) to co napisane o sprzecie w 100 % wyczerpuje temat.
Najlepsze rady daje wlasnie uzytkownik ( najlepiej ze sporym "przebiegiem" sprzetowym ) ktorzy naprawde po setkach, tysiacach godzin z wlasnym komputerem, wiedza dokladnie co i gdzie piszczy. TESTY TO NIE WSZYSTKO, to jeden z powodow istnienia FORUM. Mam do czynienia z nagrywarkami LG od kilku lat, z DVD troche tez juz przeszedlem i wiem co polecam. Jesli chcesz owszem pisz: mam taki a taki sprzet i odradzam, a nie wyskakuj z konserwami, toz to pozerskie.Jesli lubisz kogos mieszac z blotem to wejdz sobie na jakiegos czata i tam bluzgaj na malolatow
&y:
osobiscie posiadam 12x DVD lg, fakt 16x sa nieco glosniejsze choc zauwazam to na wiekszosci odtarzaczy dvd( creative, toshiba,liteon, ..) lecz oczywiscie nie zawsze, a co do wysuwania tacki to nie zawsze dziala jak nalezy. W 12-ach jest wszystko ok

A nawet jesli zdarzaja sie glosne napedy roznych firm, to zawsze mozna poprosic na miejscu w punkcie sprzedazy o zaprezentowanie sprzetu i wtedy podjac decyzje