Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2005, 17:48   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez bubson
zaprasza na stronke www.bestbuy.com i tam sobie porownajcie ceny. Taka przebitka o ktorej mowi andrzej9 to troszke niemozliwa jest......realna przebitka to okolo 500 zeta na radiu (jakis wyzszy model). Jakby tak mozna kupic radio za 150$ i sprzedac w PL za rownowartosc okolo 830$ to ja kupuje od razu 10 8 )

zgodze sie z andrzejem9 ze mozna kupic takie rzeczy jak np sluchawki czy mp3playery taniej - czesto sa w promocji i mozna naprawde okazyjnie zakupic jakis sprzet (np dysk twardy Caviar 200GB za 60$ 8 ) )

Pozdrawiam!!
Hej hej, best buy to (mimo, że mój ulubiony sklep w Stanach, jak tam mieszkałem, to przynajmniej raz w tygodniu musiałem się wybrać i po prostu trochę po nim pochodzić ) jeden z raczej droższych sklepów w Stanach. Można tam owszem kupić coś okazyjnie, ale tylko w promocji. Zwykłe ceny nie są nadzwyczajne.

Polecam w takiej sytuacji skorzystanie z internetowych wyszukiwarem najniższych cen. Działają wyśmienicie i na przykład przy wspominanym już playerze, różnice dochodziły do 60$. A przypominam, że cały sprzęt kosztował 150 ..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post