Cytat:
Napisany przez tot
zanim poleca gromy - wiekszosc ludzi ma tu problem z trzaskami po wypaleniu z poprawnych plikow, wiec nie dla mnie inne posty - szukalem.
problem taki: ktos wypalil plytke audio na cdrw, sa trzaski, nie moge dorwac sie do oryginalnych plikow, wiec chce oczyscic wavy. uzylem nero wave editora i byloby super (trzaskow brak), ale wavy jakby cos "przytepilo" (jakby sluchac przez szmatke). takze filtr declick w nero burning rom (wypalanie audio cd) nie pomaga. cooledit2000 jakis trudny - chyba nie ma takiej opcji. google, owszem, wyrzucilo mi pare progsow, ale linuxowych, "kupnych", lub nie dzialajacych (?) (zielony jestem w technice audio). przydalby sie automat jakis (zeby sam "pomyslal" za co sie wziac) poniewaz mam 28 kawalkow, a nie mam fizycznie sily sprawdzic, ktore kawalki sa "chore" (w 5 kawalkach sa trzaski na 100%). nie trzeszczy caly czas, po prostu jest pare bad frames gdzie niegdzie. chce miec poprawne pliki na dysku dla siebie tym sposobem.
|
Sprobuj programu Clean firmy Steinberg. On sluzy wlasnie do tego. Mozna robic na nim rowniez prymitywny mastering. Program prosty w obsludze.
Jedyna jego wada jest to, ze nie jest free.
Pozdrawiam
AdaH