Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2005, 11:20   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ok, dzięki wszystkim za propozycje, będę je testował, a tymczasem krótkie odpowiedzi:

@ Remix

Partition Magix ściągnąłem i zainstalowałem. W ogóle coś mu się z tym dyskiem nie podoba i na razie nie chce mi go nawet sformatować. Z tym, że pojawia się komunikat o wersji demo, zastanawiam się, czy to nie jest jakieś ograniczenie. No nic, dla celów naukowych będę się musiał zaopatrzyć w wersję "mniej graniczoną"

@ Zetoxa , Yahol

No, może ewentualnie spróbuję, chociaż nie wiem, czy po takiej rekomendacji jeszcze będę chciał

@ Mantar

Mogę ewentualnie tego spróbować, chociaż chyba wymienione wyżej programy powinny sobie dać radę..

@ Igloo

Nie sądzę, żeby IBM w ogóle coś takiego miał, ale jeśli nawet to w tym momencie na pewno nie jest ustawione.

@ Edwardo

Partycji Linuxowej nie miał, ale używany był na Amidze, więc to może na jedno wychodzić. Ale pod dosem widoczny jest jako 30GB i tak został jeszcze raz sformatowany. To Windows cholera tylko ma jakieś problemy....

No nic, spróbuję się jeszcze pobawić tym Partition Magic, ale wszelkie dalsze propozycje mile widziane

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post