|
Witam ponownie !
Widzę niestety, że po moich ostatnich dwóch, własnych wypowiedziach, nikt już nie zabrał głosu w tym temacie, a szkoda, bo bardzo liczyłem, że jeszcze może ktoś podpowie mi coś nowego.
W kwestii InCD, to ostatnio przeglądnąłem trochę starych tematów na Forum i okazało się, że wiele osób miało już różnego rodzaju problemy właśnie z tym programem, co trochę mnie pocieszyło, że nie jestem w tej kwestii jedyny.
Niestety, nie udało mi się znaleźć nic mądrego w kwestii poszukiwanych opisów błędów C1 i C2, nawet był w jednej wypowiedzi odnośnik do artykułu na ten temat na Forum (czy raczej do opisu programu do testowania, chyba kProbe), ale niestety nie znalazłem tam żadnych konkretów, czyli liczb ***8211; wartości maksymalnej, sumy itd., C1 i C2.
Więc jeśli ktoś przeglądający jeszcze ten temat ma jakieś konkretne wiadomości w tym względzie (uwzględniając program Nero CD-DVD Speed), to byłby bardzo wdzięczny za pomoc, także za wskazanie, gdzie np. w sieci można znaleźć konkretne wiadomości w tym temacie.
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc !!!
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
ro29
|