Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2005, 11:12   #4
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
[...]FERGUSONY ponizej 3018 nie polecam bo juz za slabe modele...
Ale modele od 1018 w do gory sa na tym samym procesorze i maja tyle samo pamieci operacyjnej, akurat model 3018 rozni sie tylko tym ze posiada modulator na wyjscie antenowe...

Cytat:
Napisany przez frog
No i ostatnie najblizsze MI DBOXy2
Mialem kiedys Dboxa2 a model philipsa z Neutrino, byla to uzywka, przyniosl to do mnie pewien jegomosc abym to przetestowal i zapoznal go z tym sprzetem... szczerze mowiac bez dostepu do LANu marne sa jego dodatkowe mozliwosci, ach gdyby tak mial jeszcze dysk twardy, generalnie ogladanie TV tak!
Co do LANu u mnie kiepsko pod tym wzgledem, daleko jest komputer a w innym pomieszczeniu jest TV, kable musialby leciec przez cale mieszkanie... chyba zeby byla jakas opcja bezprzewodowa...

z drugiej strony kiedy juz tak przegladam te wszystkie modele... najlepsza metoda to jest zbudowac sobie drugi komputer, w jakiejs specyficznej obudowie, podlaczyc to ustrojstwo do OTV, dokupic karte DVB SkyStar2 i cieszyc sie SAT, magnetowidem cyfrowym, mp3, DVD, DIVIX... wszakze to komputer jest jednak urzadzeniem przyszlosciowym (aktualizacja softu) a nie zamkniete gotowe skrzynki typu Dbox, dreambox itp.