Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.02.2005, 12:35   #356
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ghost_mode
nice ? to Mitsubishi jest zaje-fajne
Chociaż wolałbym GALANT VR4 (2.5V6 TwinTurbo ok. 300KM)
HEHE widać nie tylko siódemki uwielbiam

każde Mitsubishi jest fajne jak nie padnie w nim elektronika, a coś o tym wiem bo jeździłem Carismą. Jaja były takie np. że po zdjęciu panelu z radia (fabrycznego) na włączonym zasilaniu czasami zawieszał się komputer i trzeba było odpinać akumulator, nastepne jajo to przy otwieraniu bagażnika zamykały się drzwi (całe szczęście, że zawsze wyjmowałem kluczyk, bo od strony bagażnika nie można było się dostać do kabiny - kratka i oparcia zamykane na kluczyk), samochód zamknięty potrafił się sam otworzyć i potem sam zamknąć albo nie (po otworzeniu z pilota i nie otwarciu drzwi sam się zamykał po 30 sekundach ale to normalne). dla elektroniki Mitsubishi.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post