Cytat:
|
Napisany przez frog
DBOX2 za drogi jak na swoje mozliwosci ? Hmm 600zl i masz tuner z takimi funkcjami a ludzie pionierki niektore sprzedaja po 500 i iles.... a co one za mozliwosci maja porownujac do dbxa.. Mowisz Fegusony 1018 w niczym nie ustepuje 7018 hmm no coz... nie bede ci wymienial roznic ktorych jak mowisz prawie nie ma  To bierz 1018 i wszystko swieci tanio.... OBy jak najdluzej...
|
Nie zrozumiales mnie... Dbox2 jest jednym z lepszych mozliwosci cyfrowego odbioru SAT, ale musisz podpiac LANem pod komputer aby uzyskac ogladnie filmow, odsluchiwanie mp3 czy tez przegladanie zdjec... ten LAn jest niby ok, ale jak wczesniej pisalem nie kazdy ma mozliwosc podpiecia tego pod komputer, w moim wypadku wolabym aby Dbox2 mial dysk twardy... (pisalem wczesniej ze mialem jakis czas dboxa, tak na przygladniecie sie mu), wiem ze cene mozna obnizyc, kupic takiego dboxa za zachodniej granicy ale jako kablowego, wstawic muz glowice SAT i tyle... czyz nie robia tak ludzie na allegro, ktorzy sprzedaja te maszyny do Premiere?
co do ferdka AF-7018 UCI to mozna o nim poczytac na stronach telestara
http://www.telstar.com.pl/telstar/in...age=oferta7018
i nic nowego aby odkryc ze dziala on na procesorze STi 5518 ma 2 Mb pamięci typu Flash oraz 8 Mb dla grafiki i pamięci systemu, czyli podobnie jak jego poprzednicy (gorsze modele) a te dwie kieszenie na moduly dostępu warunkowego i wbudowany czytnik kart to jest jedyna dodatkowa opcja...
1018 mi sie nie podoba, ale... nowy model 2818 jest ciekawa alternatywa
do tego pojawil sie jeszcze nowszy FERGUSON AF-2300 NC to moze byc rownie ciekawe urzadzenie
Kazdy ma swoje doswiadczenia w tej materii... dbox2 jest rownie dobrym wyborem