Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2005, 19:02   #1
macmartin
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.02.2005
macmartin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
(teac cd-w54ek i toshiba sd-m1802)-pytanko, problem

Witam
mam nastepujący problem tzn pytanko, prosze o odpowiedz tzn pomoc. A wiec mam nastepujacy problem mam nagrywarke teac cd-w54ek i dvd rom toshiba dvd sd-m1802, chcialem przetestowac jakos nagranych plytek przez mojego teaca i uzylem do tego celu programu "nero cd-dvd speed" i dzieje mi sie rzecz dziwna, tzn wypalilem plytke cd z danymi na moim teacu, a byla to plytka benq i gdy testuje ją w teacu przy pomocy "nero cd-dvd speed" przy pomocy testu jakosci plyty to wychodzi mi mnostwo bledow c2, ocena plyty wychodzi 0, a jesli w dvd romie toshiby zrobie ten sam test to pokazuje mi 0 bledów a ocena plyty to 100, dlaczego tak sie dzieje, z czego to wynika, ktoremu urzadzeniu wierzyc? a moze mój juz leciwy teac powili pada? ale dlaczego toshiba pokazuje 0 bledów, moze teac dobrze wypala plytki tylko nie potrafi ich dobrze odczytac? acha i jeszcze jesli urzyje narzedzia scandisc w "nero cd-dvd speed" to dzieje sie podobnie tzn test powierzchni w teacu pokazuje uszkodzonych 60% a w toshibie 0%, a wlasnie z innymi plytkami jest tak samo, tzn roznica miedzy napedami jest nadal. prosze o odpowiedz
pozdrawiam
macmartin jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online