Witam ponownie !
Przede wszystkim dziękuję użytkownikowi o nic***8217;u
edo, za jego wartościową wypowiedź ***8211; znalazłem w niej dużo konkretnych odpowiedzi na znaczną część moich wątpliwości, związanych z błędami C1 i C2, a także rady oparte na doświadczeniach co do doboru konkretnych płytek. Wielkie dzięki !!!
A tak na marginesie ***8211; coraz bardziej żałuję, że kupiłem nagrywarkę LG, a nie LiteOn, szczególnie jak teraz widzę, że do LiteOn***8217;ów jest dużo dodatkowego oprogramowania ***8211; np. KProbe, a ja muszę opierać się tylko na Nero !!!
Na dodatek, mimo iż nagrywarka ma niecałe 3 tygodnie, zauważyłem, że chodzi jakby głośniej niż na początku i gdy zamykam kieszeń bez płyty, to przy końcu wydaje dość głośny stuk (gdy jest płyta, to jest raczej w normie). Czy ktoś ma może doświadczenia podobne do moich (LG 8526B)
W przyklejonym temacie o nośnikach, przedstawiłem także ostatnio, m.in. moją wątpliwość związaną z odczytem producenta płyt ***8211; jeśli ktoś ma doświadczenia w tym względzie ***8211; to zapraszam tam ***8211; nie będę tutaj powtarzał tego problemu (za chwilę wstawię tam dodatkową własną wypowiedź uzupełniającą).
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie dotychczasowe wypowiedzi (chętnie przeczytam kolejne, jeśli ktoś zechce jeszcze zabrać głos w tym, szerokim już temacie !!!)
ro29