Dyskusja: POMOCYYY!!!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2002, 09:28   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
o tm ktoredy bedzie leical dzwiek nie wiem - ogladanie filmow na kompie uwazam za zbrodnie (jestem niestety audiofilem) - nigdy nie sprawdzalem

co do wyjscia cyfrowego - jesli pisza w instrukcji ze go nie ma to ja tam bym im wierzyl

jesli czujesz sie na silach (wymagana co najmniej duza wprawa w lutownicy) mozesz rozkrecic naped, odnalesc wyjscie(gniazdo) przesledzic dokad ida (lub isc powinny) kabelki - prawdopodobnie w sciezce bedzie kilka pustych miejsc - nalezy odczytac symbole przy dziurkach (R-resistor... etc.) i upewniajac sie jeszcze raz co do swoich umiejetnosci wlutowac brakujace elementy (naturalnie nalezy DOKLADNIE wiedziec jakie maja byc parametry elementow!)

wiekszosc napedow ze wzgledu na koszty produkcji jest zbudowana na matrycy najdrozszego modelu danego typu a roznicowanie polega na usuwaniu - czyli najczesciej elektronika obsluguje cyfr. wysjscie audio