Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2005, 19:03   #1
kapago
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.12.2001
kapago w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Błedne nagrywanie DVD pomocy !!!

Witam ,mam taki problem że podczas wypalenia płyty DVD np.wrzucam tam 6 filmów divx płyta po nagraniu nie odtwarza wszystkich filmów -co niektóre nie daja sie uruchomic .Dodam ze na płycie po nagraniu widoczna jest taka jakby spirala ,widac takie mazy które sie przerywaja prawidłowo nagrana płyta nie powinna miec raczej czegoś takiego jak te mazy-kreski w krztałcie spirali[dzieje sie to przy nagrywaniu divix-ów jak i przy nagrywaniu video-dvd].Dodam że nagrywam w pojedynczej sesji...zreszta tak sie dzieje od ostatnich 2 miesiecy,kiedys nie było problemu,wszystko jest po staremu podłaczone -kable ,sloty ID itp nic nie zmieniałem....doradzcie co jest grane ? nagrywarka była w servisie VOBIS 3 tygodnie niby zrobili upgarde softu ale okazuje sie ze dalej lipa ...[co oni sobie myślą pozbawiac ludzi sprzetu na tak długi okres !!!! jesli teraz zaniose to pewnie znów zostane "goły"
nagrałem na płytce MSONIC--tyle że wczesnie jja kwspominałem na tych płytkach normalnie nagrywało.....pomocy -doradzcie bo juz mnie nerwy biorą...... [nagrywanie odbywa sie w nero 6]
kapago jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online