[QUOTE=Zielona]Przepraszam. Byłam zmuszona założyć nowy temat. Do tamtego (pt. Szukam odpowiedniego skanera (Plustek OpticPro 96000P, 9636P, 4830P

) -->
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=plustek )
nikt nie zaglądał(nie dziwię się bo trudno znaleźć cokolwiek choćby w sieci na temat tamtych skanerów). Ale już mnie one nie interesują. Przeczytałam parę wypowiedzi angielskich kolegów i wnioskuję, że to straszne badziestwa. Ale do rzeczy.
no coż - a moze ci angielscy dżentelmeni tez tylko na podstawie lektury oceniali skanery. Uzywalem pare plustkow w swoim zyciu i nie narzekam,
jeli nie jestes profesjonalnym grafikiem( vide post Yahola), a tylko od czasu do czasu chcesz walnac sobie skan fotografi ,albo p[rzerzucic cos do np.worda z tekstu drukowanego - to mozesz smialo kupic. Moj ostni zakup za moje prywatne pieniadze to plustek optic slim 2420 - maly, zgrabny i w pelni funkcjonalny.
I nie dziw sie kobieto, ze nikt ci nie odpowiada. Zadalas pytanie, ale z gory chcesz uzyskac akcepujaca odpowiedz na nie - dlatego tez nikt nie pisze ( ja tez odpowiedziale tylko dlatego, ze powielas post i akurat troche nmi sie nudzi)
Bez urazy