Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2005, 10:21   #9
Zielona
Bywalec

Data rejestracji: 21.02.2004
Zielona w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez hakero
Polecam jakiś skaner z serii Canon CanoScan Lide. Sam posiadam Canon CanoScan Lide 20 i jestem bardzo zadowolony. Skaner skanuje szybko i dobrze.
Wszystkim go polecam
Poważnie zastanawiam się nad tym modelem, ewentualnie w grę wchodzi jeszcze Lide 30. A jak jest z kolorami w tym modelu (Lide 20)? Szybko skanują się kolorowe strony? I czy jakość jest wysoka?
Lepsze CanoScany typu 80 choć świetnie się zapowiadają niestety nie wchodzą w rachubę. Nie mam kasy

A propos Pana bgn to niech się Pan nie gorączkuje. Wcale nie miałam zamiaru podważać jakości produktów firmy Plustek. Po prostu czytałam na chyba dość poważnej stronie komentarze ludzi, którzy z nich korzystali. Jest z tymi modelami sporo problemów.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale się nie zdziwiłam, że nikt nie odpowiadał. Skoro modele nie są znane i nawet nie ma o nich informacji w sieci prócz sterowników to nie trudno się dziwić, że nikt nie odpowiada. Dlatego założyłam drugi topik. Jak widać nienajgorszy pomysł bo dostałam parę odpowiedzi. Faktycznie, potrzebuję konkretnej pomocy bo zależy mi na dobrym zakupie. Dzięki za pomoc
Zielona jest offline   Odpowiedz cytując ten post