Cytat:
Napisany przez kreatin
1. Z zamontowaniem Neca sobie jakos poradzilem ( o dziwo)
2. To nie byla plytka LG tylko Axe i nie jedna, tylko 5 pod rzad (sprzedawca sam je doradzil wiec bylem wqrwiony ze sie zle pala)
3. Nie bylem pewien czy wszystko ok, bo nie mialem w zyciu zadnej nagrywarki ( nawet nie probuje sie do ciebie przyrownywac bo ty pewnie miales ich juz 10tki) dlatego mam prawo wejsc na forum i czegokolwiek sie dowiedziec. Ale ostatnio udalo sie nagrac kilka plytek innej firmy pod rzad wiec umiescilem sprostowanie
3. Nie musisz czytac tego co pisze, bo w tym przypadku konkretnie sie do ciebie nie zwrocilem.
|
No i o to chodziło, nagrałeś działa , SUUUPER. Dodam tylko że jeszcze stoczysz wielkie boje z nośnikami. A jak chcesz się upewnić że nagrywarka jest zwalona to strawdzaj na różnych nośnikach tzn nie na pięciu tych samych tylko na innego producenta.
Ps. Z ilością nagrywarek DVD prawie trafiłeś teraz mam BENQ1620 i jest to moja ósma nagrywarka DVD.
Ostatnio zmieniany przez tytusdezoo : 09.02.2005 o godz. 01:12
|