Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2005, 08:04   #35
Grzegorz75
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 13.01.2003
Grzegorz75 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
kupilem niedawno soniacza 5500, ladnie wyglada ale chyba mogloby grac lepiej jak na ta kase

nie od dzis wiadomo, ze w tej klasie cenowej tylko deh3600
odpustowy wyglad, no ale coz, nie o wizje a o fonie w autku chodzi
a pioneer ma kupe filtrow i korektorow, do tego pozwala crossowac wyjscia takze mozna napedzic nim 2x przod + 1 raz scrossowanego nieduzego pasywnego suba

jest brzydki ale pieknia gra
Mimo iż myślę o niższej pułce (First, Medion itp.) To zuważyłem iż wiele nawet tańszych radyjek firmowych ma jak to ująłeś odpustowy wygląd. Soniaki są dosyć ładne. Mają stosunkowo proste wręcz surowe wyświetlacze ale to wygląda bo reszta to kolorowy zawrót głowy. Ale o ich jakości dźwięku słyszałem, że cieniutko. Sony liczy chyba na logo i za logo. Medion MODEL MD-9060 też ma spoko wyglądzik. Lecz to chyba jakiś starszy model bo bardzo tani w porównaniu do innych Medionów przynajmniej na allegro a w Tarnowie w sklepie już pisałem, rekord 550 zł
shuma pisał:
Cytat:
oki, powiedzcie mi jak nagrywac kompakty MP3 by odgrywaly w tym Pioneerze ??
kiedys sie bawilem w to bo mam Pioneer MP3 w samochodzie, ale jak teraz po dluzszym czasie nagralem kompakt to mi niechcial grac, drugi nagrany tez nie.

Closed Session? Track at Once ? Disk at Once?
Jakimś cudem te Firsty i Mediony podobno lepiej sobie radzą nawet z porysowanymi płytami. A do naszego pieknego kraju często sprowadza się odpady z selekcji.
Na jednym forum motoryzacyjnym był temat "Tanie głośniki eliptyczne 6x9" Była tam też mowa o radyjkach markowych i niemarkowych. Ale była burza.