Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2005, 10:42   #11
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok
Dlaczego jestes tak ciety na Benq Przez kazdy Twoj post przebija straszna niechec do tego napedu
Nie jestem hura-optymista tego napedu. Okreslilbym sie jako realiste... W tym temacie moze to oznaczac ze jestem 'ciety na Benq'

Cytat:
Napisany przez Realok
Szkoda ze tak bardzo generalizujesz wszystkie posty. Na dobra sprawe 60-70% postow w tym watku dotyczy jakosci wypalania, ustawien, itp. Tak wiec nie bardzo wiem o co chodzi. Watek strasznie sie rozrosl, to fakt. Ale nic z tym sie raczej nie da zrobic i swiadczy to chyba o popularnosci tego napedu.
tak - oko 60% dotyczy wypalania, ustawien i biosow. Tylko jest to powtarzane srednio 5 razy, wiec ciekawych informacji mamy ... 12%

PS. Ja zostawilbym 2 przyklejone tematy: nosniki i temat jak palic DVD Jabby (coproawda troche nie pasuje do nowego podzialu forum, ale to bardzo dobry temat) + ewentualnie jakis ogolny temat o roznych nagrywarkach zeby zbierac tam smieci - jaka kupic nagrywarke itp. Trzy przyklejone tematy - WYSTARCZY !! Teraz jest ich osiem, wy chcecie dziewiaty, a ludzie i tak zakladaja nowe tematy pytajac sie 'jaki naped ...' . Dla mnie to bez sensu. I bynajmniej o przyklejeniu tematu nie swiadczy ciezar ilosciowy postow.

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 09.02.2005 o godz. 10:49
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post