Cytat:
Napisany przez peterson
Witam Bardzo a to Bardzo prosze o pomoc ,kupiłem litka DRW-2S81 odrazu zrobiłem z niego 832S chodzil dobrze az do momentu kolejnej firmwaru zaczoł całyczas mrugać na pomorańczowo.Za pomocą waszego forum udało mi się to naprawić.I teraz włąśnie zaczęły się schody.CD-romy pali bez problemu ale wszystkie płytki DVD wychodzą z błędami(od verbatiów po miedia mart )wogóle nie da się z nich nic skopiować.Na przerzucaniu firmwarów spędziłęm chyba 10gdz. zaliczyłem chyba wszystkie z 812 i 832 i nic.Błagam o pomoc.Co to może być.Jeszce pomyśłałęm że może załąduje orginalny firmwar ale nigdzie nie moge znaleść bin do DRW-2S81.Sam już nie wiem ,jeszcze raz prosze o pomoc.
|
po pierwsze czy wrzucales bios przerobiony w omni z ostania funkcja wlaczona

po drugie czy masz wlaczone DMA i jak nagrywarka jest podlaczona

po trzecie czy zainstalowales aspi

?
Cytat:
Napisany przez Bateau
Jejć, po 5 miesiącach z okładem nowy BIOS. Według Codeguys dołożono do bazy sygantury 3 czy też 5 nośników ![:-]](images/smilies/].gif) No sorry to sa kpiny:/ Minusy palą się rewelac, Verbaim Minus wypalł mi się w okolicach 1100 błędów PIO. Cudo.
Tutaj fajny post z porownaniem płyty palonej na Nec'u i na Litku .
|
nie od dzisaj wiadomo ze na liteonie najlepiej pala sie + i to sie nie zmienilo a na necu lepiej pala sie - wiec nie rozumiem twojego zbulwersowania
Cytat:
Napisany przez Bartek1989
No właśnie nie wiem
Muszę wymyślić coś nowego
A teraz mam pytanie właściwie do legiona ale inni też moga odpowiadać
Ide jutro do wypozyczalni i co byście polecili 
|
Ja robot

i dolina cieni(w stylu bunkra tylko lepszy

)

oraz wysyp zywch trupow chamska angielska komedia