Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2005, 12:33   #5
jeszybot
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.09.2004
jeszybot w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lightbulb

Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
A jak próbujesz odtworzyć dźwięki wave korzystając z windows media playera (przykładowe są np. w katalogu Windows\Media) to normalnie odtwarza czy też cisza? Możesz jeszcze spróbować zmienić tą opcję (obrazek). Jeżeli masz dwa głośniki to jest jeszcze kwestia podłączenia ich do odpowiedniego wyjścia w karcie. A może ze sterownikami do karty doinstalował się jakiś program do jej obsługi, który miesza. Więcej pomysłów na razie nie mam.

Pozdr.

Jeżeli chodzi o tą pierwszą kwestię z Media Playerem z Windowsa to nie próbowałem i muszem sprawdzić Chociaż w momencie jak wybieram dźwięk w Panelu Sterownia --> Dźwięki to jak dam play to wszystko słychać bez problemu. No ale zobacze jeszcze w samym Media Playerze. Jeżeli chodzi o głośniki to na pewno są dobrze podłączone bo próbowałem wszystkie kombinacje i tylko na tej śmigają Natomiast mam wątpliwości co do sterowników (chociaż nie beło innych na stronce SB Creative ). Ponieważ na początku po włożeniu karty system ją rozpoznał i muzyka beła tylko, że nie wiem czy przy zamykaniu i otwieraniu beła bo zara załadowałem te nowe sterowniki . Chyba odinstaluje je i jeszcze raz powtórze procedure jeżeli oczywiście te nowe sterowniki nie zastąpiły tych z Windowsa

I zobacze co się będzie działo.

Na razie dzięx i będem miał pracowity czas

Pozdro

Jeszybot
jeszybot jest offline   Odpowiedz cytując ten post