Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.02.2005, 12:44   #24
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Portalnet
tak zrobilem - tym samym programem ktorym kasowalem - przycisk obok i zapisalem do pliku.
To teraz zostaje mi znowu reset epromu ( z wgranym biosem od 1653) , wgranie na nowu epromu , wgranie na nowu oryginalnego biosu od nagrywarki 1633 a pozniej dopiero przerobienie jej na 1653 - czy tak ?
tak
Cytat:
Napisany przez Portalnet
A powiedz mi prosze dlaczego jak zmieniam 1633 na 1653 z tego patchowanego biosa (cSOC) to wszytsko jest oki - tzn mroga zielona dioda przez okres flashowania i konczy sie sukcesem a gdy biore ten oryginalny bios 1653 CSOC i przerabiam go omnipatcherem to jak wgrywam ltnflashem to dioda mryga na przemian pomaranczowo-czerwono a na koniec dopiero na sekunde zapala sie dioda zielona ale caly czas w programie pisze pleas wait - co to moze byc ? czy to moze jest wina tem omnipatcher ktory nie obsluguje tego nowego biosu ( wyzej podalem linki do zachodnich stron) , czy moze cos u mnie jest nie tak ?
orginalnego z 1653 nie wrzucisz jak masz 1633 dopiero jak w omni przejdziesz go wtedy go wrzucisz ale ostatnia funk. musisz wlaczyc w omni najlepiej .bin
legion jest offline